Ponuda intelektualnog vlasništva

Ponuda intelektualnog vlasništva

Tvrtke koje svoje poslovanje temelje na patentima ili licencama djeluju na tržištu koje zahtijeva interdisciplinarnu suradnju, namećući znanje kao glavnu komparativnu prednost.

Portfelj intelektualnog vlasništva IRB-a sadrži inovacije zaštićene patentom ili patentnom prijavom iz različitih područja znanosti s komercijalnim potencijalom. One su spremne za različite načine komercijalizacije, ovisno o interesu i potrebama kupaca i partnera.

Stanice tumora debelog crijeva snimljene epifluorescencijskim mikroskopom

Adamantanski derivati krunastih etera i njihova upotreba u terapiji tumora

Adamantanski derivati krunastih etera pokazuju umjerenu do jaku antiproliferativnu i citotoksičnu aktivnost, što ukazuje na njihov potencijal za korištenje u antitumorskoj terapiji pojedinačno ili u kombinaciji s drugim citostaticima.

više »
RI-SM-WP-11-001v01

Metoda identifikacije negativnih iona proteina i peptida spektrometrijom masa pomoću novog derivatizacijskog reagensa

Razvijen je novi postupak derivatizacije peptida i proteina uz novi derivatizacijski spoj koji osigurava točniju i precizniju identifikaciju te analizu aminokiselinskog slijeda u odnosu na poznate metode masene spektrometrije.

više »
Uređaj i metoda za slijepo izdvajanje čistih komponenata  iz dva mjerenja u spektroskopiji pomoću analize rijetkih komponenata

Uređaj i metoda za slijepo izdvajanje čistih komponenata iz dva mjerenja u spektroskopiji pomoću analize rijetkih komponenata

Inovacija se odnosi na sustav računalne obrade podataka u svrhu slijepog izdvajanja više od dvije čiste komponente iz dva mjerenja u području spektroskopije i spektrometrije.

više »
Uređaj i metoda za slijepo izdvajanje čistih komponenata iz mješavina u 1d i 2d nmr spektroskopiji i masenoj spektrometriji

Uređaj i metoda za slijepo izdvajanje čistih komponenata iz mješavina u 1d i 2d nmr spektroskopiji i masenoj spektrometriji

Inovacija se odnosi na sustav računalne obrade podataka u svrhu slijepog izdvajanja čistih komponenata u 1D i 2D NMR spektroskopiji i masenoj spektrometriji robusnom višekomponentnom analizom temeljenom na rijetkosti.

više »

Ova stranica koristi kolačiće

Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.