Pravilnici

Pravilnik o dodatnim uvjetima za izbore na znanstvena radna mjesta

Ovim Pravilnikom utvrđuju se dodatni uvjeti za izbor na znanstvena radna mjesta te dodatni uvjeti za reizbor na znanstvena radna mjesta na IRB-u.

999,48 kB / pdf
Pravilnik o donacijama

Ovim Pravilnikom propisuju se definicije, načela, postupak doniranja i raspodjela financijskih sredstava doniranih Institutu Ruđer Bošković.

892,86 kB / pdf
Pravilnik o intelektualnom vlasništvu

Ovaj Pravilnik izrađen je sa svrhom upoznavanja djelatnika Instituta s pravilima i praksom koja će se primjenjivati kada se pojavi potreba za zaštitom intelektualnog vlasništva Instituta.

448,67 kB / pdf
Pravilnik o načinu korištenja vlastitih prihoda

Ovim Pravilnikom utvrđuje se način korištenja i raspodjela vlastitih prihoda koje Institut Ruđer Bošković ostvaruje na tržištu od obavljanja poslova vlastite djelatnosti.

1,03 MB / pdf
Pravilnik o radu

Ovim Pravilnikom o radu  uređuju se prava i obveze radnika i Instituta Ruđer Bošković, sklapanje ugovora o radu, uvjeti rada, plaće, postupak i mjere za zaštitu dostojanstva radnika te zaštita od diskriminacije i druga pitanja važna za radnike zaposlene kod Poslodavca.

1,18 MB / pdf
Pravilnik o sponzorstvima

Ovim Pravilnikom propisuju su definicije, načela i postupak prijave znanstvenih ili stručnih skupova, radionica, događanja vezanih uz popularizaciju znanosti ili sličnih projekata koje organizira ili suorganizira Institut Ruđer Bošković, a koji se provode pomoću potpore sponzora i/ili drugih pratećih izvora, kao i raspodjela sredstava preostalih nakon provedbe takvih projekata.

877,95 kB / pdf
Pravilnik o stimulacijama, dodacima na plaću i prekovremenom radu

Ovim Pravilnikom o stimulacijama, dodacima na plaću i prekovremenom radu uređuju se uvjeti i postupak za isplatu uvećane plaće putem dodatka za uspješnost na radu i dodatka na plaću iz sredstava vlastitih prihoda ili prihoda ostvarenih kroz nacionalne ili međunarodne projekte ugovorene po posebnim uvjetima te postupak određivanja prekovremenog rada na Institutu Ruđer Bošković.

2,95 MB / pdf
Pravilnik o upravljanju prostorom

Ovim Pravilnikom o upravljanju prostorom uređuje se na koji način se upravlja prostorom na Institutu Ruđer Bošković i to: smjernice i prioriteti za dodjelu prostora, postupak za dodjelu prostora te druga pitanja koja se tiču prostora.

610,80 kB / pdf
Pravilnik o ustroju

Ovim Pravilnikom uređuje se ustroj Instituta.

796,43 kB / pdf
Pravilnik o vanjskim suradnicima

Ovim Pravilnikom uređuje se status vanjskih suradnika, njihova prava i obveze te mogućnost korištenja prostora, resursa i naziva IRB-a.

577,96 kB / pdf
Pravilnik o zaštiti od požara

Ovim Pravilnikom razrađuju se pojedine odredbe Zakona o zaštiti od požara, propisa donesenih na temelju Zakona, kao i propisi čijim se pojedinim odredbama uređuju pitanja od značaja za sprečavanje požara i drugih nesreća te gubitak ili oštećenje sredstava rada, te zaštita zdravlja i života ljudi, života i zdravlja trećih osoba i imovine Instituta.

10,48 MB / pdf

Ova stranica koristi kolačiće

Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.