Prijeđite na glavni sadržaj

Administrator projekta "Razvoj inovativnih formulacija kliničke prehrane"

12.2.2021.

Radno mjesto administrator projekta „Razvoj inovativnih formulacija kliničke prehrane“, broj ugovora KK.01.1.1.07.0040 u Odjelu za projekte i transfer znanja, Administrativne, stručne i tehničke službe, Zagreb.

  • 1 izvršitelj/-ica, na određeno vrijeme do 16.12.2023. a najdulje do kraja projekta.

Uvjeti

  • VSS ili minimalno 300 ECTS bodova, društveni smjer,
  • minimalno tri godine radnog iskustva, od čega najmanje dvije godine iskustva vezano uz poslove praćenja projekata financiranih iz sredstava EU (Okvirni program EU, Europski strukturni i investicijski fondovi),
  • odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu,
  • odlično poznavanje rada na računalu ( MS Office),
  • razvijene komunikacijske vještine,
  • sklonost timskom radu i trajnom usavršavanju.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci.

Pristupnici koji ispunjavaju uvjete propisane objavljenim natječajem obvezni su pristupiti profesionalnoj selekciji – testiranju iz stručnih znanja vezanih uz potrebe radnog mjesta i engleskog jezika.

Pristupnici koji zadovolje pisano testiranje biti će pozvani na intervju.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku diplome, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od dana objave u Narodnim novinama na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.