Prijeđite na glavni sadržaj

Natječaj za popunu upražnjenih sistematiziranih radnih mjesta

30.9.2020.
A
A
A

1. Radno mjesto III. vrste – skladišni radnik u Skladištu, Odsjek za nabavu, Odjel za opće poslove i nabavu, Administrativne, stručne i tehničke službe, Zagreb, radno mjesto s posebnim uvjetima rada

 • 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme

Uvjeti:

 • srednja stručna sprema,
 • osposobljenost za prijevoz i sudjelovanje u prijevozu opasnih tvari (iskaznica o rukovanju opasnim tvarima) ili obveza osposobljavanja za isto u roku od 6 mjeseci od dana zaposlenja,
 • vozačka dozvola B kategorije,
 • osposobljenost za rukovatelja transportnim sredstvima (rukovatelj viličarem) ili obveza osposobljavanja za isto u roku od 6 mjeseci od dana zaposlenja.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 2 mjeseca.
2. Radno mjesto II. vrste – viši stručni referent (određene struke ili za određene poslove) Odsjek za nabavu, Odjel za opće poslove i nabavu, Administrativne, stručne i tehničke službe, Zagreb,

 • 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme

Uvjeti:

 • završen preddiplomski sveučilišni studij (ili preddiplomski stručni studij), ili VŠS stečena sukladno propisima koji su bili na snazi prije stupanja na snagu Zakona o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju,
 • aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu,
 • aktivno poznavanje rada na računalu.

Prednost:

 • minimalno jedna godina radnog iskustva na poslovima nabave,
 • certifikat iz područja javne nabave (ili obveza osposobljavanja za isto).

Institut zadržava pravo provođenja testiranja (pismeno i/ili usmeno-intervju) za prijavljene kandidate koji ispunjavaju uvjete propisane objavljenim natječajem, između ostalog i testiranje iz stručnih znanja vezanih uz potrebe radnog mjesta i poznavanja engleskog jezika.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, dokaz o potrebnoj stručnoj spremi, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dan od dana objave u Narodnim novinama na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.
Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

 • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.