Prijeđite na glavni sadržaj

Natječaj za popunu upražnjenog sistematiziranog radnog mjesta

Položajno radno mjesto I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica – voditelj ustrojbene jedinice Tajništvo Centra u Centru za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković
16.9.2022.

Ur. broj: 012-4944/2-2022

INSTITUT RUĐER BOŠKOVIĆ

ZAGREB, BIJENIČKA CESTA 54

 

            Temeljem odluke ravnatelja Instituta Ruđer Bošković raspisuje se

 

N A T J E Č A J

za popunu upražnjenog sistematiziranog radnog mjesta

 

  1. Položajno radno mjesto I. vrste – voditelj ostalih ustrojstvenih jedinica – voditelj ustrojbene jedinice Tajništvo Centra u Centru za istraživanje mora u Rovinju, Instituta Ruđer Bošković

-       1 izvršitelj/ica, na neodređeno.

 

Uvjeti:

  • završen sveučilišni diplomski ili integrirani studij,
  • minimalno dvije godine radnog iskustva na administrativnim poslovima,
  • aktivno poznavanje rada na računalu (MS Office),
  • aktivno znanje engleskog jezika u govoru i pismu.

 

Prednost će imati pristupnici s radnim iskustvom na istim ili sličnim administrativnim poslovima.

 

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci.

 

Pristupnici koji ispunjavaju natječajem propisane uvjete obvezni su pristupiti profesionalnoj selekciji – testiranju iz stručnih znanja vezanih uz potrebe radnog mjesta (osnove poslovnog dopisivanja, osnovno poznavanje ustroja i tijela Instituta – glava I., II. i III. Statuta), engleskoga jezika i rada na računalu, a u slučaju većeg broja pristupnika koji ispunjavaju uvjete natječaja i psihološkom testiranju.

 

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis (obvezno navesti e-mail adresu i broj mobitela), presliku diplome ili uvjerenja o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (v:https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-u-drzavnoj-sluzbi/moglo-bi-vas-zanimati/15-kako-se-ostvaruje-pravo-prednosti-pri-zaposljavanju-prema-zakonu-o-hrvatskim-braniteljima-iz-domovinskog-rata-i-clanovima-njihovih-obitelji/2166) i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, s naznakom „Za natječaj“ uz obvezno navođenje točke natječaja i naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od objave u Narodnim novinama, na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

 

 

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.