Prijeđite na glavni sadržaj

Pomoćni knjižničar u Knjižnici, Centar za znanstvene informacije

13.9.2023.

Uvjeti

  • SSS (završena gimnazija),
  • napredno korištenje Windows OS i MS Office alata,
  • napredno korištenje Interneta,
  • znanje engleskog jezika (u razumijevanju i pismu),
  • položen stručni ispit za pomoćnog knjižničara/knjižničarskog tehničara, a ako kandidat nema položen stručni ispit i bude odabrani kandidat, po zapošljavanju obavezan/na je u skladu sa Zakonom o knjižnicama i knjižničnoj djelatnosti (NN 17/2019, NN 98/2019, NN 114/2022) i Pravilnikom o uvjetima i načinu stjecanja stručnih zvanja u knjižničarskoj struci (NN 107/2021) u roku od 2 godine od dana zasnivanja radnog odnosa položiti isti.

Poželjno

  • spremnost na cjeloživotno učenje,
  • samostalnost i samoinicijativnost u radu,
  • spremnost na timski rad,
  • razvijene komunikacijske vještine.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 2 mjeseca.

Kandidati koji zadovolje uvjete natječaja bit će pozvani na testiranje.

Uz potpisanu prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku svjedodžbe o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja. U prijavu na natječaj kandidati moraju obavezno navesti sljedeće osobne podatke: osobno ime i prezime, broj telefona/mobitela i adresu e-pošte.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 20 dana od dana objave putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati.

O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

 

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.