Prijeđite na glavni sadržaj

Savjetnik - savjetnik za salda konti i tuzemne ulazne račune

15.5.2024.

Radno mjesto Savjetnik - savjetnik za salda konti i tuzemne ulazne račune, Odsjek za knjigovodstvo, Odjel za računovodstvo i financije, Administrativne i stručne službe, Zagreb.

  • izvršitelj/ica na određeno vrijeme do povratka na rad privremeno nenazočne radnice.

Uvjeti:

  • visoka stručna sprema,
  • najmanje 2 godine radnog iskustva u računovodstvenim poslovima,
  • aktivno poznavanje rada na računalu,
  • znanje engleskog jezika.

Prednost

  • poznavanje propisa iz područja računovodstva i poreza,
  • poželjno poznavanje proračunskog računovodstva.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 6 mjeseca.

Pristupnici prijavljeni na javni natječaj, koji ispunjavaju uvjete propisane objavljenim natječajem, bit će pozvani na intervju ili mogu biti upućeni na prethodnu provjeru znanja putem pisanog testiranja vezanog uz potrebe radnog mjesta i znanja engleskog jezika.

Pristupnici će o datumu intervjua ili mogućem datumu testiranja biti obavješteni elektroničkom poštom.

U slučaju provođenja pisanog testiranja, pristupnici koji zadovolje uvjete bit će pozvani na intervju.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku dokaza o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Kandidati koji na temelju posebnih propisa mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, dužni priložiti i sve dokaze koje važeći posebni propisi propisuju za ostvarivanje navedenog prava i to sukladno:

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od dana objave na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Rezultati natječaja objavit će se u roku od 8 dana od završetka natječaja na mrežnoj stranici Instituta Ruđer Bošković (https://www.irb.hr/O-IRB-u/Obavijesti-o-ishodu-natjecajnog-postupka), te o istom pristupnici natječaja neće biti pojedinačno obavještavani. Objavom rezultata natječaja na mrežnoj stranici smatra se da su svi prijavljeni kandidati obaviješteni o ishodu natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.