Prijeđite na glavni sadržaj

Stručni radnik na tehničkom održavanju – vodoinstalater

15.5.2024.

Radno mjesto Stručni radnik na tehničkom održavanju – vodoinstalater, u Vodoinstalaterskoj radionici, Odsjek za investicijsku izgradnju i održavanje objekata, Odjel za investicijsku izgradnju i održavanje, Tehničke službe.

  • 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme.

Uvjeti:

  • srednja stručna sprema,
  • minimalno 2 godine radnog iskustva,
  • samostalnost u radu.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 2 mjeseca.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku dokaza o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Kandidati koji na temelju posebnih propisa mogu ostvariti pravo prednosti pri zapošljavanju dužni su u prijavi na natječaj pozvati se na to pravo te su, osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta iz natječaja, dužni priložiti i sve dokaze koje važeći posebni propisi propisuju za ostvarivanje navedenog prava i to sukladno:

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 15 dana od dana objave na stranicama Hrvatskog zavoda za zapošljavanje na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Rezultati natječaja objavit će se u roku od 8 dana od završetka natječaja na mrežnoj stranici Instituta Ruđer Bošković (https://www.irb.hr/O-IRB-u/Obavijesti-o-ishodu-natjecajnog-postupka), te o istom pristupnici natječaja neće biti pojedinačno obavještavani. Objavom rezultata natječaja na mrežnoj stranici smatra se da su svi prijavljeni kandidati obaviješteni o ishodu natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.