Prijeđite na glavni sadržaj

Suradnik na projektima u Zavodu za eksperimentalnu fiziku za rad na razvoju i održavanju sustava za sakupljanje podataka na akceleratorima

19.2.2021.

Radno mjesto suradnik na projektima u Zavodu za eksperimentalnu fiziku, Laboratorij za interakcije ionskih snopova, za rad na razvoju i održavanju sustava za sakupljanje podataka na akceleratorima, na projektima Zavoda za eksperimentalnu fiziku.

1 izvršitelj/-ica, na neodređeno vrijeme.

Uvjeti

  • završen preddiplomski studij iz područja fizike ili tehničkih znanosti,
  • znanstveni radovi iz područja razvoja višeparametarskih sustava za sakupljanje podataka iz detektora.

Prednost

  • iskustvo u FPGA programiranju,
  • iskustvo rada s detektorima zračenja i nuklearnom elektronikom.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku uvjerenja o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.
Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 8 dana od dana objave u Narodnim novinama na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.