Viši tehničar u Zavodu za molekularnu biologiju

14.8.2019.

1. Radno mjesto II. vrste – viši tehničar, u Zavodu za molekularnu biologiju, Zagreb, za eksperimentalni rad u molekularno-biološkom/biokemijskom laboratoriju koji uključuje rad sa staničnim kulturama i rad na životinjskim modelima (štakor) – priprema pokusa, pomoć pri provođenju pokusa/analiza, briga o laboratorijskom materijalu, obavljanje ostalih zadataka u skladu sa potrebama i stručnim znanjem, radno mjesto s posebnim uvjetima rada

  • 1 izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme,

Uvjeti

  • preddiplomski sveučilišni studij biologije, molekularne biologije, biokemije, biotehnologije, farmacije ili srodnih struka ili tome odgovarajući stručni studij.

Prednost

  • iskustvo u laboratorijskom radu.

Radni odnos se zasniva uz probni rad u trajanju od 3 mjeseca.

Uz prijavu na natječaj treba priložiti; životopis, presliku uvjerenja o završenom školovanju, te ostale dokumente kojima se dokazuje ispunjavanje uvjeta iz natječaja.

Sukladno članku 13. Zakona o ravnopravnosti spolova na natječaj se mogu javiti osobe oba spola.

Osobe koje se pozivaju na prednost pri zapošljavanju u skladu s odredbama članka 102. Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji i kod kojih ne postoje zapreke iz članka 104. tog zakona, dužne su dostaviti svu potrebnu dokumentaciju iz članka 103. tog zakona, kako bi mogle ostvariti tu prednost.

Prijave na natječaj, uz obvezno navođenje naziva radnog mjesta na koje se kandidat prijavljuje, podnose se u roku od 30 dana od dana objave u Narodnim novinama na adresu: Institut Ruđer Bošković, AST službe, Odjel za ljudske potencijale, Bijenička cesta 54, Zagreb, s naznakom „Za natječaj“.

Nepotpune i nepravovremene prijave na Natječaj neće se razmatrati. O rezultatima natječaja pristupnici će biti obaviješteni u roku od 15 dana od zaključenja natječaja.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.