Prijeđite na glavni sadržaj

Obavijesti o ishodu natječajnih postupaka za radna mjesta

4.5.2021.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto: poslijedoktorand u Zavodu za istraživanje mora i okoliša

Na natječaju za izbor na suradničko radno mjesto: poslijedoktorand u Zavodu za istraživanje mora i okoliša objavljenom u NN broj 85/2020. od 22.7.2020. – točka III.26. izabran je dr.sc. Igor Živković.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto: poslijedoktorand u Zavodu za molekularnu medicinu

Na natječaju za izbor na suradničko radno mjesto: poslijedoktorand u Zavodu za molekularnu medicinu objavljenom u NN broj 130/2020. od 25.11.2020. – točka II.4. izabrana je Ivana Šimić.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto: stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju u Zavodu za molekularnu genetiku

Na natječaju za izbor na stručno radno mjesto: stručni suradnik u sustavu znanosti i visokom obrazovanju u Zavodu za molekularnu biologiju objavljenom u NN broj 107/2020. od 2.10.2020. – točka IV.26. izabrana je dr.sc. Nikolina Škrobot Vidaček.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto: poslijedoktorand u Zavodu za kemiju materijala

Na natječaju za izbor na suradničko radno mjesto: poslijedoktorand u Zavodu za kemiju materijala objavljenom u NN broj 144/2020. od 23.12.2020. – točka II.9. izabran je dr.sc. Saša Opačak.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto: viši stručni referent (određene struke ili za određene poslove) u Odjelu za opće poslove i nabavu, Administrativne, stručne i tehničke službe

Na natječaju za izbor na radno mjesto: viši stručni referent (određene struke ili za određene poslove) u Odjelu za opće poslove i nabavu, Administrativne, stručne i tehničke službe objavljenom u NN broj 106/2020. od 30.9.2020. izabrana je Stela Šantek, struč.spec.admin.publ.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto: tehnički suradnik u Zavodu za istraživanje mora i okoliša

Na natječaju za izbor na radno mjesto: tehnički suradnik u Zavodu za istraživanje mora i okoliša objavljenom u NN broj 119/2020. od 30.10.2020. izabran je Damir Perkov.

Obavijest o ishodu natječajnog postupka za radno mjesto I. vrste: diplomirani knjižničar u Knjižnici, Centar za znanstvene informacije

Na natječaju za izbor na radno mjesto I. vrste: diplomirani knjižničar U Knjižnici, Centar za znanstvene informacije objavljenom u NN broj 113/2020. od 16.10.2020. izabrana je Sanja Jurković, mag.inf. et mag.bibl..

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.