Prijeđite na glavni sadržaj

Suradnik na projektu za obavljanje poslova po Ugovoru o nabavi

4.7.2024.

Povodom raspisanog natječaja koji je objavljen dana 24.5.2024. godine u biltenu Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Područne službe Zagreb, i na internetskoj stranici Instituta Ruđer Bošković, radi obavljanja poslova radnog mjesta suradnik na projektu za obavljanje poslova po Ugovoru o nabavi „Sustavno ispitivanje kakvoće prijelaznih i priobalnih voda na području srednjeg i južnog Jadrana u 2024. godini“ u Zavodu za istraživanje mora i okoliša za Laboratorij za fizičku kemiju tragova i Laboratorij za fiziku mora i kemiju vodenih sustava, Zagreb, 1 izvršitelj/-ica, na određeno vrijeme, dostavlja se:

 

OBAVIJEST 

prijavljenim kandidatima

 

Na temelju izvješća Povjerenstva za odabir kandidata od 24.6.2024. godine za obavljanje poslova radnog mjesta suradnik na projektu za obavljanje poslova po Ugovoru o nabavi izabran je: 

 

Martina Ugrinović

 

Izabrani kandidat se radi zapošljavanja treba javiti Odjelu za ljudske potencijale tel: 4561170.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.