Prijeđite na glavni sadržaj

Najava natječaja: mjesto doktoranda na HRZZ projektu

  • Završili ste diplomski ili integrirani studij fizike ili kemije?
  • Imate zadovoljavajući prosjek ocjena za upis na doktorski studij fizike ili kemije?
  • Želite započeti znanstvenu karijeru u području fizike i kemije materijala?
  • Marljivi ste i ambiciozni!
  • Volite eksperimentalni rad u laboratoriju?
  • Želite biti dio mladog istraživačkog tima koji kroz suradnju sa znanstvenim grupama iz renomiranih europskih instituta traži odgovore na aktualne znanstvene probleme vezane uz primjenu nanokompozitnih materijala za konverziju energije (fotovoltaike) i senzore?

Nudimo vam mogućnost zaposlenja na Institutu Ruđer Bošković u Zavodu za fiziku materijala, Laboratorij materijala za konverziju energije i senzore.

Najavljujemo 

NATJEČAJ ZA DOKTORANDA NA HRZZ PROJEKTU

„Nanokompoziti cinkovog oksida i titanijevog dioksida za fotonaponsku primjenu“

Očekuje se da kandidat tijekom četverogodišnjeg razdoblja završi doktorski studij, sudjeluje u znanstvenom radu laboratorija i usavršava se, bude (ko)autor nekoliko znanstvenih radova, putuje na znanstvene skupove.

Postoji mogućnost kraćih boravaka i edukacije iz elektronske mikroskopije (HRTEM, SEM) na Fritz-Haber-Institut der Max-Planck-Gesellschaft u Berlinu i Institutu Jožef Štefan u Ljubljani, te iz područja raspršenja X-zraka pod malim kutom na Sinhrotronu Elettra u Trstu.

Pozivamo sve zaineteresirane da nam se jave mailom ili nas posjete i uživo se uvjere u interdisciplinarnost i opuštenost rada u našem Laboratoriju.

Kontak

dr. sc. Andreja Gajović

(voditeljica laboratorija)

IRB, I krilo, soba 215

Tel.: +385 1 4680 113

E-mail: gajovic@irb.hr

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.