Prijeđite na glavni sadržaj

Članice istraživačkog tima sudjelovale su na IUBMB-FEBS-PABMB 2022 kongresu

31.8.2022.

Članice istraživačkog tima, Lucija Mijanović i Darija Putar, sudjelovale su na IUBMB-FEBS-PABMB 2022 kongresu, koji se održao 09.-14. srpnja u Lisabonu, Portugal.

Lucija je sudjelovala i na Forumu mladih znanstvenika (YSF), koji je prethodio kongresu FEBS, a održao se 06.-09. srpnja u Vimeiru, Portugal. Na YSF-u i na IUBMB-FEBS-PABMB 2022 kongresu je predstavlila rezultate projekta kroz postersko priopćenje (Lucija Mijanović, Darija Putar, Vedrana Filić, Igor Weber: Dissection of the role of IqgC domains in the cell-substratum adhesion).

Darija je na IUBMB-FEBS-PABMB 2022 kongresu također imala postersko priopćenje (Darija Putar, Tamara Ćutić, Lucija Mijanović, Igor Weber, Vedrana Filić: IQGAP-related protein IqgC interacts with RasG and Rab5A on Dictyostelium macropinosomes).

Članice istraživačkog tima sudjelovale su na IUBMB-FEBS-PABMB 2022 kongresu

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.