Prijeđite na glavni sadržaj

Dr. sc. Tvrtko Smital novi predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja

6.7.2022.
Dr. sc. Tvrtko Smital novi predsjednik Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja (NSZVO) je  u subotu, 03. srpnja 2022. godine na 10. Saboru Sindikata za novog  predsjednika izabrao dr.sc. Tvrtka Smitala, predstojnika Zavoda za istraživanje mora i okoliša.

U radu 10. Sabora Sindikata sudjelovalo je 208 predstavnika sa 133 sindikalne podružnice. Biralo se i 28 članova Velikog vijeća, ključnog političkog tijela Sindikata kao i po 7 članova Upravnog vijeća, Nadzornog vijeća i Suda časti. S naše podružnice Instituta Ruđer Bošković u Veliko vijeće izabrani su dr. sc. Saša Ceci, glavni povjerenik sindikalne podružnice i dr. sc. Jovica Lončar, sindikalni povjerenik.

U Nadzorno vijeće Sindikata ponovno je izabrana sindikalna povjerenica Irena Jurčec a dr.sc. Tihomir Balog izabran je za člana Suda časti.

Čestitamo svim izabranim predstavnicima u tijelima Sindikata a posebice novom predsjedniku Tvrtku Smitalu!

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.