Prijeđite na glavni sadržaj

Donacije

Uključite se svojom donacijom u neka od najvažnijih istraživanja na Institutu te podržite nove ideje, projekte i istraživanja za razvoj inovativne znanosti i visokih tehnologija te njihove primjene u gospodarstvo.

Informacije

Institut Ruđer Bošković

Bijenička cesta 54
10000 Zagreb
Hrvatska

OIB: 69715301002
Trgovački sud u Zagrebu
MBS: 080370289 

 info@irb.hr
 T +385 1 4561 111
 F +385 1 4680 084

Sigurna online kupovina

Vaša donacija

Kontakt informacije

Sigurnost plaćanja kreditnim karticama

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka.

SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Webteh Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza.

Informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o povratu doniranih sredstava

Povrat donacije je moguć samo uz pisanu molbu donatora.

Molbu za povrat donacije potrebno je poslati u roku od 24 sata od davanja donacije. Istekom roka od 24 sata više nije moguće tražiti povrat doniranih sredstava.

Pisana molba mora biti upućena na adresu:

Ravnatelj

dr. sc. David Matthew Smith

Institut Ruđer Bošković

Bijenička cesta 54

10000 Zagreb

Hrvatska

Uz naznaku “Molba za povrat donacije”.

O povratu donacije odlučuje ravnatelj IRB-a u roku od 30 ( trideset ) dana od primitka molbe.

U slučaju pozitivne odluke ravnatelja, Institut Ruđer Bošković se obvezuje izvršiti povrat sredstava u roku 7 ( sedam ) dana od donošenja odluke isključivo na račun s kojeg su sredstva uplaćena.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.