Prijeđite na glavni sadržaj

Novosti

Sindikat za Vas: Zagrebačke sablasti!

23.4.2024.

'Praznovjerja, duhovi, misteriozna društva i ostale sablasti pune stranice zagrebačke povijesti. Vodimo vas na obilazak mračne strane povijesti Zagreba.'

Predavanje "Vještine prezentiranja"

15.3.2024.

U sklopu aktivnosti za mlade IRB podružnice Sindikata i zbog iskazanog interesa nakon prvog predavanja (održanog 31. svibnja 2023.), po drugi smo put organizirali predavanje naslova "Vještine prezentiranja". Predavanje je održao dr. sc. Matija Gredičak 7. ožujka 2024. u predavaonici krila Ivana Supeka.

Pub kviz na Ruđeru

14.2.2024.

U sklopu društvenih aktivnosti podružnice i približavanja Sindikata mladima, ali i ne tako mladima :), uspješno smo održali prvi „Pub kviz na Ruđeru".

Sindikalni božićni domjenak

5.1.2024.

Sindikalni božićni domjenak okupio je oko sedamdesetak  članica i članova podružnice. Dodijelili smo i godišnje nagrade.

Kako napisati (i dobiti) projekt?

4.12.2023.

U sklopu unapređivanja i osnaživanja mladih znanstvenika, Sindikat Znanosti na IRB-u organizira kratko predavanje o tome "Kako napisati projekt?" sa praktičnim iskustvima uspješne prijaviteljice EMBO Installation Granta, dr. sc. Jelenom Godrijan.

In memoriam – Ivica Gluhak (1967-2023)

28.11.2023.

Da je naš Ivica s nama, danas (28.11.) bi slavio 56. rođendan, pa tim povodom objavljujemo ovo tužno sjećanje ispred radnog kolektiva Instituta Ruđer Bošković.

Iz života članica/članova: Ana Ogrin

6.11.2023.

Naša rubrika u kojoj predstavljamo zanimljive hobije članica i članova ide dalje. Ako smatrate da ste upravo vi takva osoba slobodno nam se javite u tajništvo podružnice. Nakon što je led probijen i što smo upoznali sportsku stranu naše Irene, predstavit ćemo našu kreativnu tajnicu podružnice.

Sindikat znanosti prihvatio Dodatak III TKU-u

24.10.2023.

Rast osnovice od pet posto, u slučaju da se ispune obećanja Vlade o dodatnom rastu plaća kroz novi sustav koeficijenata, u travnju iduće godine trebao bi dovesti do prosječnog rasta plaća od 17 posto.

Poziv na prosvjedni skup u četvrtak 19.10. u 11h ispred spomenika Ruđeru

16.10.2023.

Pozivamo vas da nam se pridružite na skupu za budućnost znanosti, ovaj četvrtak, 19. listopada 2023. u 11 sati ispred spomenika Ruđeru Boškoviću.

Iz života članica/članova: Irena Jurčec

9.10.2023.

Odlučili smo na stranici naše podružnice pokrenuti novu rubriku u kojoj ćemo predstavljati zanimljive hobije članica i članova. Ako smatrate da ste upravo vi takva osoba slobodno nam se javite u tajništvo podružnice. Za probijanje leda smo se obratili našoj Ireni koju svi znamo kao osobu čijem se mailu ispred Odsjeka za obračun plaća svakog mjeseca najviše razveselimo.

Rast osnovice od 15 posto za sve javne službenike

4.10.2023.

Predsjednik Velikog vijeća prof. dr. sc. Predrag Marković i glavni tajnik Matija Kroflin su pojasnili zašto je nužan rast osnovice od 15 posto za sve javne službenike.

Natječaj za stipendije i pomoći 2023./2024.

Nezavisni sindikat znanosti i visokog obrazovanja raspisuje natječaj za dodjelu stipendija u školskoj, odnosno akademskoj godini 2023./2024.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.