Prijeđite na glavni sadržaj

Drugi "Pub kviz na Ruđeru"

29.4.2024.
Drugi "Pub kviz na Ruđeru"

U sklopu društvenih aktivnosti IRB podružnice i približavanja Sindikata znanosti mladima i svima ostalima, uspješno smo održali drugi u nizu "Pub kviz na Ruđeru"!

U petak 26. travnja 2024. u dvorani Krila Ivana Supeka okupili smo 11 ekipa s više od 50 sudionika, zabavili se, nasmijali i počastili, ponešto naučili te podijelili neke slatke (i druge prigodne) nagrade.

Među nagrađenima su ekipa Saborski partneri kao predzadnji, kolege iz Hrvatske zaklade za znanost s ekipom Kontrola na licu mjesta kao treći, naši susjedi s Instituta za fiziku s ekipom 2.15 kao drugi te ekipa Birbs sa zasluženom pobjedom. Pohvaljujemo i sve ostale sudionike za pokazano iznimno znanje na kvizu!

Za organizaciju i provedbu kviza zaslužni su naši marljivi članovi Lana Vujica, Marin Kutnjak i Jovica Lončar.

Iznimno smo zahvalni i našim volonterima koji su nam pomogli u provedbi kviza (Ivan Antičević, Jelena Dragojević Višević, Mateo Forjan).

Pitanja su napisali Marin Kutnjak i Lana Vujica.

Zahvaljujemo svima na sudjelovanju i veselimo se ponovnom druženju!

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.