Prijeđite na glavni sadržaj
Iz života članica/članova

Iz života članica/članova: Irena Jurčec

9.10.2023.
Iz života članica/članova: Irena Jurčec

Irena je bila dio Ruđerove ekipe trkača i trkačica koji su sudjelovali na B2Run poslovnoj utrci i ostvarili zavidne rezultate. 

Odlučili smo na stranici naše podružnice pokrenuti novu rubriku u kojoj ćemo predstavljati zanimljive hobije članica i članova. Ako smatrate da ste upravo vi takva osoba slobodno nam se javite u tajništvo podružnice. Za probijanje leda smo se obratili našoj Ireni koju svi znamo kao osobu čijem se mailu ispred Odsjeka za obračun plaća svakog mjeseca najviše razveselimo.

Ovog puta tema nisu plaće, nego trčanje! Irena je bila dio Ruđerove ekipe trkača i trkačica koji su sudjelovali na B2Run poslovnoj utrci i ostvarili zavidne rezultate. Irenu smo zamolili da s nama podijeli utiske s utrke.

Prije tri tjedna po prvi puta sudjelovala sam na poslovnoj utrci B2Run i bilo je to odlično iskustvo!

Naš IRB-ov tim od nas 53 trkača i trkačica, većim brojem rekreativaca osvojio je impresivno 43. mjesto od 313 prijavljenih tvrtki, a posebne čestitke idu kolegi Saši Lukačeviću, te kolegici Dani Chun-Yi Chao za izvrsne rezultate na utrci!!!

Prije početka utrke i vrijeme nam se smilovalo, prestala je kiša, tako da se nije ponovilo iskustvo kolega koji su godinu dana ranije otrčali 5 km po velikoj kiši. Na kraju je pala i kreativna ideja za preimenovanje trke iz B2Run u B2Rain ukoliko će i sljedeće godine padati kiša baš na dan održavanja trke .

Osobno se inače ne bavim trčanjem (ako se ne računa trčanje na bus ili tramvaj), ali uspjela sam dobrim dijelom otrčati tih 5 km oko Jaruna... dio prehodati... ali bitno je stići do cilja!!!  Iako nisam zauzela neku visoku poziciju, bilo mi je drago što mogu biti dio našeg tima i sudjelovati, a i sama sebi dokazati da to mogu... jer gdje ima volje ima i načina! Medalju oko vrata nosila sam sa ponosom!

Preporučujem svima, mladim i malo manje mladim kolegama i kolegicama, sindikalistima i onima koji će to tek postati, prijavite se sljedeće godine na trku B2Run. Ako sam mogla ja kao najstarija trkačica našeg tima, mogu i svi ostali jer zaista je lijepo biti dio tima i promicati sportski duh, a samim time biti i promotor našeg IRB-a i na ovom polju.

Atmosfera u našoj ekipi je bila odlična, a osobito se zagrijala nakon osvajanja nagrade za najkreativniji tim. Stoga zahvala i našem Sindikatu na kupnji timskih majica, što je i prepoznato! Opravdali smo tu podršku dodijeljenom nam nagradom!

Isto tako hvala IRB-u na plaćenim kotizacijama za sudjelovanje!

p.s. ukoliko nemate Multisport karticu, kao članovi sindikata možete je zatražiti i platiti povoljnije nego preko IRB-a za nečlanove...  i sama koristim Multiport usluge... laganim koracima do cilja, ako ništa drugo radi vlastitog zdravlja, a i zadovoljstva jer učiniš nešto za sebe samog! A ako si i sam zadovoljan, lakše to zadovoljstvo širiš sa onima koji te okružuju!

 

Kao što je Irena spomenula naša podružnica se ove godine na poziv ekipe odazvala sufinancirati troškove opreme što će nadamo se postati tradicionalnim doprinosom. Hvala Ireni i našim trkačicama i trkačima!

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.