Prijeđite na glavni sadržaj

Rezultati Natječaja za dodjelu jednokratne stipendije za sudjelovanje mladih istraživača na znanstvenim skupovima

20.5.2024.
Rezultati Natječaja za dodjelu jednokratne stipendije za sudjelovanje mladih istraživača na znanstvenim skupovima

Na temelju provedenog Natječaja za dodjelu jednokratne stipendije za sudjelovanje mladih istraživača na znanstvenim skupovima od 1. svibnja 2024. godine te Pravilnika Podružnice Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja na Institutu Ruđer Bošković o dodjelama jednokratnih stipendija za sudjelovanja mladih istraživača na znanstvenim skupovima, donesena je Odluka o dodjeli jednokratne stipendije za sudjelovanje mladih istraživača na znanstvenim skupovima u 2024. godini.

Na Natječaj je pristiglo šest prijava, od kojih njih četiri udovoljavaju uvjetima Natječaja. Uvidom u pristiglu dokumentaciju, Povjerenstvo za dodjelu jednokratnih stipendija (u sastavu: dr. sc. Sanja Babić Brčić, dr. sc. Tanja Matijević Glavan i Marin Kutnjak) odlučilo je kako je dobitnik jednokratne stipendije Karlo Jambrošić. Kandidatu se dodjeljuje jednokratna stipendija u iznosu od 500 EUR. Kandidat će stipendiju iskoristiti za sudjelovanje na znanstvenom skupu 20th Annual Workshop on Emerging HRMS and LC-MS/MS Applications in Environmental Analysis and Food Safety, koji će se održati od 7. do 8. listopada 2024. u Barceloni.

Kandidat je zaposlenik IRB-a, član Sindikata znanosti te zaposlen na radnom mjestu asistenta. Odabran je uzevši u obzir trajanje članstva u NSZVO-u, dosadašnja sudjelovanja na znanstvenim skupovima te motivaciju kandidata procijenjenu prema priloženoj dokumentaciji.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.