Prijeđite na glavni sadržaj

Sindikalni božićni domjenak

5.1.2024.
Sindikalni božićni domjenak

foto: Lana Vujica

Nakon dugo vremena održali smo božićni domjenak za sve članove IRB podružnice, 18. 12. 2023. ispred Dvorane krila Ivana Supeka. Tom prigodom podijeljene su sindikalne nagrade zaslužnim članovima i predstavljena je brošura o našoj podružnici.

Nagrade su za 2023. dobili Srećko Pinterić, Ana Ogrin i Abra Penezić, a zahvalu smo uputili Tatjani Jedličko.

Srećku je nagrada dodijeljena za nesebično zalaganje za zaposlenike u problematičnim situacijama te za posebno isticanje u prikupljanju pomoći u tragičnoj i za njega osobno teškoj situaciji.

Ani za poseban trud koji je uložila da bi podružnica postala bitno učinkovitija i organiziranija, oko čega se često trebalo suprotstaviti mnogima, pa i glavnom povjereniku.

Abri za nebrojene aktivnosti koje je organizirala u podružnici, od kojih se neke planiraju već dugo, ali se nikad prije nisu uspjele provesti, dok druge nikome prije nisu ni pale na pamet.

Tatjani smo zahvalili za svu pomoć koju je pružala svim kategorijama zaposlenika kojima je trebala, šire od okvira svojeg posla, čime se, iako nije članica Sindikata, pokazala kao pravi sindikalist.

Brošuru, koju možete skinuti sa stranice naše podružnice, osmislile su i dizajnirale Abra Penezić i Ivana Končić. Nadamo se da će biti od velike pomoći za privlačenje novih i aktiviranje postojećih članova i članica. Još jednom zahvaljujemo Abri na trudu i vremenu koje je uložila u sindikat i želimo joj sve najbolje na novom radnom mjestu u Švicarskoj.

Do sljedeće godine i nove fešte, ostajte zdravo i veselo!

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.