Prijeđite na glavni sadržaj

Brzi i kreativni! Trkači tim IRB-a i RMC-a proglašen je najkreativnijim!

'Mi ne trčimo, to je samo eksperiment!' prijevod je zanimljivog slogana koji je ovom trkačem timu priskrbio titulu najkreativnijeg tima, dok se najbrži među njima plasirao među prvih sto najbržih trkača utrke!
7.10.2019.
Brzi i kreativni! Trkači tim IRB-a i RMC-a proglašen je najkreativnijim!

Trkači tim Instituta Ruđer Bošković (IRB) i tvrtke Ruđer Medikol Ciklotron (RMC) najkreativniji je tim na zagrebačkoj HT B2Run utrci po mišljenju stručnog kreativnog žirija.

Peti je put da se ova najveća poslovna utrka trči u glavnom gradu, a ove je godine na novoj lokaciji, Jezeru Jarun, okupila  više od 8.000 trkača iz 448 kompanija, koji su zajedno istrčali više od 40.000 kilometara.

U utrci je sudjelovalo 34 ruđerovaca koji su zajedno s devet kolega iz RMC-a i kolegom iz Ruđer Inovacija činili najkreativniji tim utrke - IRB&RMC tim. Osim što su bili najkreativniji, najbrži među njima plasirao se na visoko 94. mjesto.

Nakon utrke, a prije početka zabavnog programa koji je organiziran za sve trkače, dodijeljena su posebna B2Run priznanja na lokalnom nivou, ali i ona na nacionalnom nivou. Naime, iako primarno nema natjecateljski karakter, HT B2Run osigurao je priznanja za trkače.

Priznanje za Najkreativniji tim na utrci HT B2Run Zagreb 2019. trkačkom timu IRB-a i RMC-a priskrbio je motivacijski slogan: 'We are not running, this is just an experiment!' koji je proglašen najboljim po mišljenju stručnog kreativnog žirija. Trkački tim je u sklopu natječaja snimio i video u kojem su pokazali kako se marljivo pripremaju za utrku. 

''Ponosni smo što smo 'Ruđer' predstavili kao instituciju koja je itekako aktivna na sportskoj sceni te je osvojila značajan uspjeh. Naš IRB&RMC tim sastojao se od 44 trkača u kojem su bili znanstvenici i vatrogasci iz Instituta Ruđer Bošković, zaposlenici tvrtke Ruđer Medikol Ciklotron te gospodin Igor Ljuština kao predstavnik Ruđer Inovacija.'' – izjavile su povodom priznanja doktorandice Zuzana Redžović i Anđela Bačinić koje su uz kolege dr. sc. Nevena Cukrova, dr. sc. Nikolinu Udiković Kolić, dr. sc. Elviru Bura Nakić i Tomislava Bulata začetnice ove trkačke inicijative na IRB-u. 

U ukupnom poretku svih tvrtki, IRB&RMC tim se plasirao na visoko 61. mjesto od 414 tvrtki, a u kategoriji velikih tvrtki (preko 250 zaposlenika), naši su se natjecatelji plasirali na 32. mjesto od ukupno 107 tvrtki koje su se natjecale.

''To znači da se naš tim nalazi u prvoj sedmini ljestvice plasmana svih tvrtki i u prvoj trećini ljestvice plasmana velikih tvrtki. Posebno bismo željeli istaknuti fenomenalan uspjeh našeg vatrogasca Saše Lukačevića koji je bio među prvih sto najbržih trkača te ukupno 94. od 8.052 trkača.'' – zaključili su članovi IRB&RMC tima.

Ekipne i pojedinačne rezultate možete provjeriti na mrežnoj stranici utrke.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.