Prijeđite na glavni sadržaj

Obrazovanje

Zahvaljujući velikom broju potencijalnih mentora i kvalificiranih istraživača, suvremenoj istraživačkoj opremi i multidisciplinarnom pristupu istraživanju i obrazovanju, Institut predstavlja atraktivno mjesto za doktorski rad najboljim studentima s hrvatskih sveučilišta, čime se i dalje osigurava priljev kvalitetnih doktorskih studenata.

U ovoj kategoriji

Aktivnosti

Sudjelovanje u visokom obrazovanju, i jačanje društvene svijesti o važnosti i nužnosti znanja i znanosti u modernom društvu predstavlja jednu od primarnih zadaća IRB-a.

Popularizacija znanosti

Jačanjem svojih aktivnosti u području popularizacije znanosti IRB želi unaprijediti percepciju znanosti kao društveno korisne djelatnosti koja omogućava razvoj i napredak zajednice, te predstavlja sredstvo kompetitivnosti na svjetskom tržištu znanja.

ESF i STEM projekti

IRB već godinama provodi niz aktivnosti u suradnji sa školama diljem Hrvatske, tvrtkama, zakladama i brojnim drugim partnerima.

Događanja

Kalendar događanja na Institutu i događanja u (su)organizaciji IRB-a izvan njega.

Ruđer Josip Bošković

Bošković, Ruđer Josip, hrvatski znanstvenik i filozof (Dubrovnik, 18. V. 1711 – Milano, 13. II. 1787).

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.