Obrazovanje

Obrazovanje

IRB obrazovno-istraživački potencijal: 200 potencijalnih predavača na razini dodiplomske i poslijediplomske nastave, 250 potencijalnih mentora za izradu diplomskih i doktorskih radova, 200 znanstvenih novaka koji mogu sudjelovati u nastavi na Sveučilištima, moderna kapitalna znanstveno-istraživačka oprema, 20.000 m2 opremljenog istraživačkog prostora, znanstvena izvrsnost u područjima rada i multidisciplinarni pristup istraživanju i obrazovanju.

stock-illustration-16706454-academic-cap

Aktivnosti IRB-a

Pored temeljnih znanstvenih istraživanja i razvoja inovativnih istraživanja, sudjelovanje u visokom obrazovanju, i jačanje društvene svijesti o važnosti i nužnosti znanja i znanosti u modernom društvu predstavlja jednu od primarnih zadaća Instituta Ruđer Bošković koja se provodi u suradnji sa sveučilištima, znanstvenim institutima i ostalim srodnim institucijama u RH i inozemstvu. 

više »
Kalendar događanja

Kalendar događanja

Kalendar događanja je centralni izvor informacija o događanjima na IRB-u te događanjima van IRB-a u kojima Institut sudjeluje.

više »

Ova stranica koristi kolačiće

Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.