Prijeđite na glavni sadržaj

Istraživanja

Koncentracija znanstvenog kadra i opreme kvalificira Institut na nacionalnoj, ali i na regionalnoj razini, kao konkurentno mjesto za provođenje zahtjevnih interdisciplinarnih i multidisciplinarnih istraživanja u područjima teorijske i eksperimentalne fizike, fizike i kemije materijala, elektronike, fizičke kemije, organske kemije i biokemije, molekularne biologije i biomedicine te istraživanjem mora i okoliša.

U ovoj kategoriji

Projekti

IRB je vodeća i međunarodno najkompetitivnija nacionalna ustanova s obzirom na sudjelovanje u domaćim i međunarodnim istraživačkim projektima.

Znanstveni radovi

Popis znanstvenih radova objavljenih u časopisima. Prikazuju se radovi uneseni u Hrvatsku znanstvenu bibliografiju (CROSBI).

Kapitalna oprema

U Institutu je smještena kapitalna znanstvena oprema velike vrijednosti koja služi istraživanjima, ne samo za znanstvene projekte Instituta, već i za akademsku zajednicu u Republici Hrvatskoj, kao i za potrebe gospodarstva.

Repozitorij cjelovitih tekstova

Repozitorij IRB-a sadrži cjelovite tekstove publikacija koje su napisali znanstvenici Instituta.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.