Istraživanja

Istraživanja

Danas se 300 znanstvenika i oko 250 znanstvenih novaka u 82 laboratorija bavi istraživanjima u područjima teorijske i eksperimentalne fizike, fizike i kemije materijala, elektronike, fizičke kemije, organske kemije i biokemije, molekularne biologije i biomedicine i istraživanjem mora i okoliša.

Zavodi i centri

Zavodi

11 zavoda Instituta Ruđer Bošković.

više »
Zajedničke jedinice za znanstvenu potporu

Zajedničke jedinice za znanstvenu potporu

Zajedničke jedinice za znanstvenu potporu su ustrojbene jedinice Instituta koja se zbog svoje specifičnosti ustrojavaju kao posebne jedinice izvan zavoda.

više »
Projekti

Projekti

Pretraživač IRB projekata.

više »
Kapitalna oprema

Kapitalna oprema

U Institutu je smještena kapitalna znanstvena oprema velike vrijednosti koja služi istraživanjima, ne samo za znanstvene projekte "Ruđera", već i za akademsku zajednicu u Republici Hrvatskoj, kao i za potrebe gospodarstva.

više »
Odjel za projekte i transfer znanja

Odjel za projekte i transfer znanja

Odjel za projekte i transfer znanja obavlja poslove vezane uz pripremu, provedbu i praćenje projekata te poslove vezane uz intelektualno vlasništvo i prijenos znanja.

više »
Repozitorij cjelovitih tekstova (FULIR)

Repozitorij cjelovitih tekstova (FULIR)

FULIR (Full-text Institutional Repository of the Ruđer Bošković Insitute) je institucijski repozitorij Instituta Ruđer Bošković koji sadrži cjelovite tekstove publikacija koje su napisali djelatnici Instituta.

više »

Ova stranica koristi kolačiće

Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.