Prijeđite na glavni sadržaj

Administrativne, stručne i tehničke službe

Ured ravnatelja

Ured ravnatelja čine: Voditelj Ureda ravnatelja, Tajništvo, Odsjek za odnose s javnošću i promidžbu popularizacijskih projekata, Odsjek za organizaciju i marketing znanstvenih skupova, konferencija i događanja, financijski direktor i koordinator za razvoj sustava unutarnjih kontrola.

Voditelj: Ana Marija Horvatin

Odjel za opće poslove i nabavu

Odjel za opće poslove i nabavu obavlja opće i administrativne poslove, poslove zaštite osoba i imovine te poslove nabave, uvoza i izvoza, skladištenja i prijevoza.

Voditelj: univ.spec.pol. Anita Nekić Graovac

Odjel za projekte i transfer znanja

Odjel za projekte i transfer znanja obavlja poslove vezane uz pripremu, provedbu i praćenje projekata te poslove vezane uz intelektualno vlasništvo i prijenos znanja.

Voditelj: Marijana Klasnić Kožar

Odjel za računovodstvo i financije

Odjel za računovodstvo i financije obavlja računovodstveno-financijske poslove.

Voditelj: Snježana Bebić

Odjel za ljudske potencijale

Odjel za ljudske potencijale obavlja poslove u vezi s radnim odnosom, administrativne poslove vezane uz provedbu izbora u zvanja i administrativne poslove vezane uz pripremu i održavanje sjednica Znanstvenog vijeća.

Voditelj: Mirna Benat

Odjel za pravne poslove

Odjel za pravne poslove obavlja poslove izrade nacrta prijedloga općih akata Instituta, poslove praćenja i primjene zakona, drugih propisa i općih akata Instituta, sve pravne poslove vezane uz postupke koji se vode pred sudovima ili drugim nadležnim tijelima u kojima je stranka Institut.

Voditelj: Lada Uzorinac

Odjel za investicijsku izgradnju i održavanje

Odjel za investicijsku izgradnju i održavanje obavlja poslove vezane uz izgradnju i održavanje objekata i infrastrukture te poslove održavanja čistoće prostorija i okoliša. Odsjek za investicijsku izgradnju i održavanje objekata i Odsjek za održavanje postrojenja i opreme dio su Odjela.

Voditelj: Gordana Raguž

Odjel zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite od zračenja

Sustavno unapređuje sigurnost i zaštitu zdravlja radnika, radi na sprječavanje ozljeda na radu, profesionalnih bolesti i drugih bolesti u vezi s radom.

Voditelj: dr.sc. Robert Bernat

Odjel za informatičku potporu

Odjel za informatiku i računarstvo obavlja poslove vezane uz razvoj, održavanje, uspostavljanje i unapređivanje zajedničke računalne i komunikacijske opreme.

Voditelj: Zvonimir Mihaljek

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.