Prijeđite na glavni sadržaj

Gospodarstvo

Svojim istraživačkim kapacitetima, znanjem i znanstvenom izvrsnošću Institut preuzima ulogu povezivanja znanosti s gospodarstvom Republike Hrvatske. Multidisciplinarnost je jedna od ključnih snaga Instituta, koja omogućava cjelovita rješenja za široki spektar društveno važnih tema. Kroz suradnju s poduzetnicima i industrijom znanstvenici u hrvatskim institutima imaju priliku biti prepoznati kao ključni akteri u izgradnji konkurentnog gospodarstva utemeljenog na inovacijama i visokotehnološkim proizvodima.

U ovoj kategoriji

Usluge i ekspertize

Multidisciplinarnost istraživanja, vrijedan intelektualni kapital i suvremena oprema komparativne su prednosti IRB-a koje ga čine poželjnim partnerom poduzetnicima i industriji.

Savjet za gospodarstvo

Platforma razmjene postojećih znanja, naprednih tehnologija, istraživačke infrastrukture, edukacije stručnjaka u identifikaciji i rješavanju problema u gospodarastvu.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.