Prijeđite na glavni sadržaj

PDB graphics generator

Izgradnju ove baze podataka inicirali su znanstvenici kojima su bile potrebne informacije o topologiji i TM segmentima membranskih proteina. Ubrzo je postala baza podataka sposobna za pohranu bilo koje biomolekule koje se mogu naći na PDB.
Koristeći model relacijskih baza podataka, ova baza nam omogućava da lakše dođemo do bilo kojeg atoma podataka pohranjenih unutar baze te nam olakšava pretraživanje čiji onda rezultati mogu biti prikazani kao tekst za daljnju analizu ili u povray formatu za vizualizaciju Nakon izvoženja rezultata pretraživanja možemo poslati scene na mrežu i rednerirati komplekne vizualizacije te pohraniti ih u MPEG formatu koji će biti dostupan za skidanje kasnije. Ovaj projekt je samo početak izrade kompleksnih projekata za pohranu, potragu, vizualizaciju i analizu bilo kojeg drugog PDB strukture.

http://mamlaz.irb.hr/pdb_grafika/

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.