Prijave za ovogodišnje Jesenske studentske projekte su zatvorene. Odabrani studenti bit će obaviješteni do 30. lipnja 2019. godine.

Projekti će se odvijati sredinom rujna i tijekom listopada 2019. godine. 

Jesenski studentski projekti na ZEFu omogućuju studentima viših godina dodiplomskih studija znanstveno-istraživački rad u području eksperimentalne fizike u trajanju od 4 do 6 tjedana. Područja istraživanja direktno su povezana sa znanstvenim radom laboratorija ZEFa, te uključuju projekte iz astrofizike, fizike elementarnih čestica i neutrina, fotonike i kvantne optike, nuklearne fizike te temeljnih i interdisciplinarnih istraživanja interakcije ionskih snopova s materijom. Uz zajedničko istraživanje, kroz organizirana predavanja studenti se upoznaju i s uspješnim radom cijelokupnog zavoda te instituta. Rezultate istraživanja studenti imaju priliku prezentirati u sklopu završnih izlaganja te ih mogu koristiti za izradu seminara, diplomskih radova ili radova za studentske nagrade.

Do sada je program obuhvatio oko 30 studenata dodiplomskih studija. Pregled prošlogodišnjih projekata, te iskustva studenata mogu se vidjeti na dolje navedenim poveznicama.

Ova stranica koristi kolačiće

neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva.

Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.