Prijeđite na glavni sadržaj

2. IMI info dan

Vrijeme
22.10.2014. 15:00
Lokacija
Medicinski fakultet

Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 2. IMI INFO DAN – (informativni dan Inicijative za inovativne lijekove), koji će se održati 22. listopada 2014. godine na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, Šalata 3, u dvorani Čačković, s početkom u 15 sati.

Inicijativa za inovativne lijekove (The Innovative Medicines Initiative - IMI) jedinstveno je pan-europsko javno-privatno partnerstvo između Europske komisije (EK) i Europske federacije farmaceutskih industrija i udruženja (EFPIA) koje je uvelo revoluciju u načine istraživanja u području farmacije omogućujući nov, jedinstven model suradnje između javnog i privatnog sektora - malih i srednjih tvrtki, sveučilišta i drugih istraživačkih organizacija, bolnica, udruga pacijenata, javne vlasti i velikih farmaceutskih tvrtki okupljenih u istraživački konzorcij.

Ovo događanje prvenstveno je namjenjeno znanstvenicima, liječnicima i predstavnicima farmaceutske industrije, regulatorne agencije i udruge pacijenata.

Cilj 2. IMI INFO DANA je prezentirati mogućnosti koje nudi IMI 2 PROGRAM, čiji je budžet €3.276 mlrd Eura. IMI 2 donosi nova, jednostavnija pravila prijave projekata  po uzoru na Horizon 2020, a više o tome ćete saznati u okviru ovog događanja.

Za stručne odgovore na sva Vaša pitanja na 2. IMI INFO DANU bit će Vam na raspolaganju: 

  • Marin Roje, State Representative, IMI
  • Hugh Laverty, Senior Scientific Project Manager, IMI
  • Magali Poinot, Legal Manager, IMI
  • Bernd Jablonka, R&D Diabetes Division, Alliance Coordination, Sanofi

Službeni jezik skupa je engleski, a detaljan program možete pročitati u prilogu.

Molimo obavezno potvrdite dolazak najkasnije do ponedjeljka 19.10.

Program događanja

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.