Prijeđite na glavni sadržaj

5. Festival znanosti mladih istraživača ZEF-a

Vrijeme
24.4.2014. 09:00
Lokacija
Dvorana I.
5. Festival znanosti mladih istraživača ZEF-a

U četvrtak i petak 24.-25. travnja 2014. Zavod za eksperimentalnu fiziku (ZEF) Instituta Ruđer Boškovic organizirat će svoj 5. Festival znanosti mladih istraživača.

Festival će se održati u dvorani I. krila na IRB-u u četvrtak 24. travnja 2014. od 9:00 do 16:00 i u petak 25. travnja 2014. od 9:00 do 12:00.

U sklopu ovog događaja mladi suradnici ZEF-a koji rade na doktoratu ili su nedavno doktorirali predstaviti će svoj rad ili jedan konkretan znanstveni problem na kojem su radili u posljednje vrijeme.

Kroz uvid u rad mladih istraživača festival također nudi i pregled znanstvenih područja na kojima su znanstvenici ZEF-a aktivni. Ta inicijativa uklapa se u zalaganje ZEF-a za boljim praćenjem razvoja mladih znanstvenika i poboljšanje znanstvene komunikacije kako unutar zavoda tako i unutar cijelog instituta i šire znanstvene zajednice u Hrvatskoj. Stoga su na festival dobrodošle i kolege iz drugih zavoda i drugih znanstvenih ustanova koji žele dobiti uvid u znanstvene aktivnosti ZEF-a.

Posebno su pozvani studenti, koji će kroz festival moći dobiti uvid u teme i problematike kojima se mladi istraživači mogu nakon diplome baviti u našoj sredini.

Program Festivala

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.