Prijeđite na glavni sadržaj

Central European Genome Stability and Dynamics Meeting (CEGSDM)

Vrijeme
15.10.2016. 10:00
Lokacija
Kemijski odsjek, PMF Zagreb

Popravak oštećene nasjedne tvari (DNA) koji održava njenu neprekinutu funkcionalnu postojanost – i prateća paradigma o stabilnosti genoma kao osnovnom stupu opstojnosti žive stanice – središnji je znanstveni interes molekularne genetike svih domena života. Stoga je broj znanstvenih skupova s ovom tematikom velik i u stalnom porastu.

Central European Genome Stability and Dynamics Meeting (CEGSDM)

Jedan od takvih skupova – Central European Genome Stability and Dynamics Meeting (CEGSDM) – redovito se održava u našem najbližem susjedstvu povezujući akademske centre Središnje Europe.

Mjesto održavanja

Kemijski odsjek, Prirodoslovno-matematički fakultet, Sveučilište u Zagrebu, Horvatovac 102A, 10000 Zagreb, Croatia u dvorani A1.

CEGSDM je započeo vrlo neformalno na Sveučilištu u Beču prije gotovo deset godina… Održavajući svoju jedinstvenu neformalnost, tijekom vremena CEGSDM je postao vrlo precizno usmjereno i učinkovito znanstveno druženje istraživača iz susjednih akademskih centara. Danas, CEGSDM  predstavlja prestižni znanstveni događaj koje predstavlja najnovija istraživačka dostignuća na području stabilnosti i dinamici genoma te popravku oštećene nasljedne tvari u Središnjoj Europi.

Sretni smo što možemo najaviti da će se CEGSDM ove godine održati u Zagrebu pod pokroviteljstvom Instituta Ruđer Bošković uz financijsku podršku Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti i logističku podršku Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu u organizaciji Brčić-Kostić grupe.

Znanstveni program CEGSDM 2016 možete preuzeti niže.

Veselimo se Vašem dolasku.

Srdačan pozdrav,

Organizatori

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.