Prijeđite na glavni sadržaj

Hot Topics in Contemporary Crystallography

Vrijeme
10.5.2014. 08:00
Lokacija
Šibenik

Radionica “Hot Topics in Contemporary Crystallography” održat će se, od 10. do 15. svibnja 2014 u hotelskom kompleksu “Solaris” nadomak Šibenika, u organizaciji Hrvatske Udruge Kristalografa (HUK).

HUK se, organizacijom ove radionice, pridružuje obilježavanju Svjetske godine kristalografije – 2014. Na radionici će, kao predavači i moderatori sudjelovati neka od najvažnijih imena suvremene europske kristalografije – prof. Elspeth Garman sa Sveučilišta u Oxfordu, prof. Howard Flack sa Sveučilišta u Ženevi, prof. Hans-Beat Buergi sa Sveučilišta u Bernu, te prof. Dietmar Stalke i Dr. Regine Herbst-Irmer sa Sveučilišta u Goettingenu.

Uz njih, svoje će najnovije proizvode predstaviti i najveća baza kristalografskih podataka na svijetu – Cambridge Structural Database (CSD). Izdavač CSD-a, Cambridge Crystallographic Data Centre, je jedan od donatora Radionice. Na Radionici očekujemo sudjelovanje 20 visokomotiviranih talentiranih mladih znanstvenika koji rade u području kristalografije i srodnih disciplina. Zahvaljujući potpori brojnih privatnih sponzora i donatora, kao i institucionalnoj potpori MZOS-a RH, Međunarodne udruge kristalografa te Europske kristalografske zajednice, organizatori će pokriti većinu troškova sudjelovanja na Radionici svim pozvanim sudionicima.

Veselimo se vašem dolasku.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.