Prijeđite na glavni sadržaj

III radionica Sekcije za primjenjenu i industrijsku fiziku Hrvatskog fizikalnog društva

Vrijeme
30.10.2012. 09:00
Lokacija
Institut za fiziku, Bijenička 46

Sekcija za primijenjenu i industrijsku fiziku Hrvatskog fizikalnog društva PIF-HFD poziva vas da sudjelujete u radu III radionice Sekcije za primijenjenu i industrijsku fiziku Hrvatskog fizikalnog društva koja će se održati 30. listopada na Institutu za fiziku, Bijenička 46. sa početkom u 9 sati.

Svrha radionice je doprinos afirmaciji fizike u primjeni a očekuje se sudjelovanje kolega iz znanstvene, nastavne djelatnosti, predstavnika industrije i drugih organizacija u kojima rade fizičari ili su im poslovi tematski povezani sa fizikom.

Poseban naglasak ovogodišnje radionice bit će fizika u domeni zdravlja, zaštite okoliša, energije. Osim tema pogodnih za suradnju znanstvenih i neznanstvenih sredina bit će govora i o institucionalnim potporama primjenjiv projektima. Predviđen je okrugli stol koji će bit posvećen problemima koji prate aplikativne projekte i poziciji ljudi koji se bave primijenjenom fizikom u znanstvenom i privrednom okruženju.

Više informacija o radionici, prijave za predavanje, apstrakti i dr. na stranici PIF-HFD-a, ili direktno na mail gracin@irb.hr ili kjuraic@irb.hr

Ulaz je slobodan.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.