Prijeđite na glavni sadržaj

Javno gledanje završnice FameLab Internationala

Vrijeme
7.6.2013. 19:30
Lokacija
Predavaonica III. krila, IRB
Javno gledanje završnice FameLab Internationala

Institut Ruđer Bošković i British Council imaju zadovoljstvo pozvati vas na zajedničko javno gledanje završnice međunarodnog natjecanja FameLab International koje će se uživo prenositi s Festivala znanosti u Cheltenhamu u petak, 7. lipnja u 19.30 prema hrvatskom vremenu.

Svi gledatelji u publici imat će priliku dati svoj glas jednom od finalista i tako sudjelovati u odabiru najboljeg natjecatelja po glasovima međunarodne online publike. Popis deset finalista bit će objavljen nakon kvalifikacijskih natjecanja u četvrtak, 6. lipnja, a nadamo se da će se među njima naći i hrvatska predstavnica, mlada studentica molekularne biologije, Andrea Gelemanović iz Samobora.

Među članovima žirija u završnici natjecanja zato će se sigurno naći dr. Marko Košiček s Instituta Ruđer Bošković, prvi pobjednik međunarodnog natjecanja FameLab International 2008, kojemu je ovim pozivom iskazana posebna čast.

Pridružite nam se u petak, 7. lipnja, u dvorani 3. krila, Institut Ruđer Bošković, Bijenička 54, Zagreb, a svoje mjesto osigurajte na vrijeme porukom na:

laboratorijslave@britishcouncil.hr

Ukoliko ipak ne možete biti s nama, završnicu možete pratiti putem weba

Veselimo se vašem dolasku.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.