Prijeđite na glavni sadržaj

'Mechanochemistry: from amino acid derivatives to hydantoin-based active pharmaceutical ingredients

Vrijeme
22.11.2018. 14:00
Lokacija
Dvorana I., IRB

Zadovoljstvo nas je pozvati vas na predavanje pod naslovom 'Mechanochemistry: from amino acid derivatives to hydantoin-based active pharmaceutical ingredients' koje će održati prof. Evelina Colacino sa Sveučilišta u Montpellieru. Predavanje će se održati u četvrtak 22. studenog 2018. s početkom u 14 sati u predavaonici I. krila Ivana Supeka Instituta Ruđer Bošković.

Prof. Colacino se bavi mehanokemijskom organskom sintezom s primjenom na farmaceutski aktivne tvari. Glavna je predlagateljica upravo odobrenog COST programa posvećenog primjeni mehanokemijskih tehnika sinteze u industriji. Više o predavaču te sažetak predavanja možete naći u prilogu.

Predavanje će se održati u sklopu organiziranih posjeta stranih istraživača koje programskim sredstvima podupire Institut Ruđer Bošković.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.