Prijeđite na glavni sadržaj

Nobel na IRB-u: „Nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu 2022. svjedoči važnosti proučavanja naše prošlosti“

Vrijeme
20.1.2023. 13:00
Lokacija
dvorana III i online

Pozivamo Vas na treće predavanje u ovogodišnjem ciklusu „Nobel na IRB-u“ pod naslovom: „Nobelova nagrada za fiziologiju i medicinu 2022. svjedoči važnosti proučavanja naše prošlosti“ koje će održati dr. sc. Ivor Janković, znanstveni savjetnik na Institutu za antropologiju u Zagrebu i pridruženi redovni profesor na Odsjeku za antropologiju Sveučilišta u Wyomingu, SAD, u petak, 20. siječnja 2023. godine s početkom u 13 sati, hibridno u dvorani III. krila IRB-a, Bijenička 54, te putem video prijenosa.

Nobelova nagrada predstavlja jedno od najznačajnijih svjetskih priznanja pojedincima ili organizacijama za postignuća u različitim područjima ljudskog djelovanja. Institut Ruđer Bošković (IRB) već preko desetljeća organizira ciklus popularno-znanstvenih predavanja povodom dodjele Nobelovih nagrada iz prirodnih znanosti. Organiziranjem ovog ciklusa predavanja IRB želi širu javnost upoznati sa znanstvenim otkrićima za koja su dodijeljene ove nagrade te ih zainteresirati za znanstvena istraživanja na kojima rade hrvatski znanstvenici.

Više detalja pročitajte u najavi u prilogu.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.