Prijeđite na glavni sadržaj

Noć pod zvijezdama na 'Ruđeru'

Vrijeme
12.5.2022. 21:00
Lokacija
IRB

Pozivamo Vas na tradicionalno znanstveno-popularno događanje Noć pod zvijezdama na 'Ruđeru', koje će se održati 12. svibnja 2022. godine s početkom u 21 sat na Institutu Ruđer Bošković, Bijenička cesta 54, a u sklopu Jadranske svemirske konferencije.

Noć pod zvijezdama na 'Ruđeru'

Događanje će započeti u 20:00 sati predavanjem Ante Radonića o svemirskom teleskopu James Webb. Od 21:00 pa sve do 23:00 sata počinje, za mnoge možda najuzbudljiviji dio, promatranje noćnog neba teleskopima.

Noć pod zvijezdama na Ruđeru zajednički organiziraju Institut Ruđer Bošković, Jadranska Aero-svemirska Asocijacija, Zvjezdarnica Zagreb, Astronomsko društvo Beskraj i  Remetinečko astronomsko društvo.

Događanje je otvoreno za sve posjetitelje. VAŽNO: Ulazak i parkiranje osobnim vozilom u krugu IRB-a nije moguće.

Na IRB je moguće doći autobusnim linijama 106, 201, 226 i 238. Najbliži parking nalazi se kraj Mirogoja na vrhu ulice Srebrnjak ili kraj glavnog ulaza na groblje.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.