Prijeđite na glavni sadržaj

Panel rasprave projekta "Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji"

Vrijeme
13.7.2021. 11:00
Lokacija
Sveučilište u Slavonskom Brodu

Sveučilište u Slavonskom Brodu, u suradnji s partnerima Institut Ruđer Bošković i Institut za fiziku iz Zagreba, provodi projekt „Prilagodba povrtnih kultura novim agrometeorološkim uvjetima u Slavoniji“ (kodni broj: KK.05.1.1.02.0004), u cilju provedbe primijenjenih istraživanja analize stresa i mogućnosti prevladavanja tog stresa korištenjem naprednih tehnoloških rješenja poput plazmom aktivirane vode.

Budući da su istraživanja u punom tijeku, Sveučilište u Slavonskom Brodu organizira 1.Panel rasprave projekta, koji će se održati 13.07.2021. sa početkom u 11,00 sati u prostorima Sveučilišta (Trg Ivane Brlić Mažuranić 2, Slavonski Brod), u svrhu podizanja svijesti šire javnosti o utjecaju klimatskih promjena kao i mogućnostima prilagodbe na njih.

Dionicima i ostaloj zainteresiranoj javnosti tijekom Panela rasprave prezentirat će se mogućnosti financiranja projekata o prilagodbi klimatskim promjenama u poljoprivredi. U okviru Panela rasprave omogućit će se i razmjena iskustava, mišljenja i prijedloga sa članovima istraživačkog tima projekta o provedenim projektnim aktivnostima i aktivnostima koje se planiraju realizirati u sljedećem razdoblju.

Ovim putem pozivamo zainteresiranu i stručnu javnost da se pridruži 1. Panelu rasprave na kojem će ujedno podijeliti svoja iskustva i prijedloge.

Organizacija panela rasprave je sufinancirana u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.