Prijeđite na glavni sadržaj

Radionica NEWFELPRO

Vrijeme
27.5.2013. 11:00
Lokacija
IRB, dvorana III.
Radionica NEWFELPRO

Novi međunarodni program stipendiranja i mobilnosti za iskusne istraživače (NEWFELPRO) je projekt stipendiranja Vlade Republike Hrvatske koji provodi Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske.

Projekt se financira u sklopu programa Marie Curie FP7-PEOPLE-2011-COFUND. Ukupna vrijednost projekta je 7 milijuna eura, od čega se iz nacionalne komponente financira 60% aktivnosti projekta, a trajat će do 2017. godine.

Kako NEWFELPRO program nudi mehanizme za financiranje mobilnosti istraživača, radionica će ponajviše biti od koristi onima koji planiraju provesti određeno vrijeme u inozemstvu baveći se istraživačkim radom ili pak ugostiti stranog istraživača na svojoj znanstvenoj ustanovi.

Izlaganje o NEWFELPRO projektu i uvjetima stipendiranja, natječajnom postupku i projektnoj dokumentaciji će održati Aleksandra Čolić Kovač i Damir Šoh iz Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta RH.

Program

11:00 – 12:30

NEWFELPRO - Marie Curie COFUND program 
Aleksandra Čolić, voditeljica projekta, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta
Damir Šoh, asistent projekta, Ministarstvo znanosti obrazovanja i sporta

12:30 – 13:00

Pitanja i odgovori

Radionica je namijenjena zaposlenicima IRB-a i IFS-a.

Više informacija

Marijana Klasnić Kožar

M

K

Voditelj odjela
Tel:
+385 1 457 1342
Interni broj:
1369

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.