Prijeđite na glavni sadržaj

Regionalna konkurentnost 2007-2013

Vrijeme
16.12.2014. 11:30
Lokacija
Dvorana III.

Danas, u 11.30 sati putem IRB web streama, moći ćete pratiti Program godišnjeg informativnog događaja Operativni program “Regionalna konkurentnost 2007. - 2013”. U okviru programa bit će prezentiran projekt dr. Olivera Vugreka Uspostava istraživačke infrastrukture za translacijsku medicinu i primijenjenu genomiku, koji je financiran iz pretpristupnog programa IPA Komponenta III - Fond za ulaganje u znanost i inovacije.

U okviru programa bit će održana i panel diskusija uspješnih korisnika sredstava iz fondove EU “Mogućnosti korištenja EU fondova za jačanje konkurentnosti”, a na kojoj će sudjelovati ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije prof. dr. sc. Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, zamjenik ministra znanosti, obrazovanja i sporta prof. dr. sc. Roko Andričević, ravnatelj IRB-a dr. Tome Antičić i predstavnici drugih provedenih projekta kao i korisnici koji su netom potpisali ugovore.

Streaming linkovi

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.