Prijeđite na glavni sadržaj

Svečano otvorenje sindikalnog parka

Vrijeme
30.4.2015. 13:00
Lokacija
IRB

Otvorenje Sindikalnog zelenog parka na IRB-u će se održati u četvrtak, 30. travnja 2015. godine u 13 sati kraj bazena, igrališta i društvenog doma.

Povodom 25. obljetnice osnutka Nezavisnog sindikata znanosti i visokog obrazovanja, sindikalna podružnica IRB Zagreb odlučila je urediti manji zeleni park omeđen društvenim domom, fontanom, nekadašnjim svlačionicama kraj bazena i stazom do bazena. Uređenje je obuhvatilo rezidbu i uklanjanje starog i bolesnog drveća i raslinja, čišćenje fontane od raslinja i zemlje, zemljane radove uklanjanja panjeva i uređenja stazica kroz park, navoz nove zemlje te sadnju novih nasada i trave.

Radove vanjske građevinske tvrtke te materijal za stazice, zemlju i nasad financirala je sindikalna podružnica IRB Zagreb iz sredstava prikupljenih članarinom, ali sve to ne bi bilo moguće bez vrijednih ruka ruđerovaca.

Kako su tekli radovi pogledajte na Facebooku.

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.