Prijeđite na glavni sadržaj

10. Međunarodna ljetna škola biofizike

28.1.2009.
10. Međunarodna ljetna škola biofizike

Institut 'Ruđer Bošković' i Hrvatsko biofizičko društvo organiziraju tradicionalnu 10. Međunarodnu ljetnu školu biofizike pod naslovom 'Supramolecular Structure and Function' koja će se održati u razdoblju od 19. rujna – 1. listopada 2009. u Rovinju.

Dugogodišnji cilj Škole je unaprijeđenje i nadopuna doktorskih studija na nacionalnom, ali i međunarodnom nivou uz sudjelovanje istaknutih predavača iz raznih područja bioznanosti i perspektivnih studenata iz cijelog svijeta. Zbog aktualnosti prezentiranih tematika Škola je korisna i iskusnim znanstvenicima.

Pozivamo sve zainteresirane znanstvene novake da se prijave na Školu biofizike što prije, budući da postoji mogućnost dobivanja dodatnih financija za potporu novaka od strane NZZ-a i MZOS-a. Organizacija Škole aktivno radi na daljnjem prikupljanju sredstava kako bi što većem broju kvalitetnih sudionika iz Hrvatske omogućili sudjelovanje na Školi.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.