Prijeđite na glavni sadržaj

12. humanitarna akcija Terry Fox Run

23.9.2011.

U nedjelju 18. rujna 2011. godine na Jarunu u Zagrebu održat će se dvanaesta po redu humanitarna akcija Terry Fox Run, čija je svrha podizanje svijesti građana i prikupljanje donacija za istraživanja raka. 

Sredstva prikupljena ovom poznatom humanitarnom akcijom i ove će se godine donirati Institutu Ruđer Bošković te Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj. Zahvaljujući prilozima već prikupljenim putem ove akcije, na Institutu Ruđer Bošković po prvi se put odvijaju testiranja genetskih predispozicija za nastanak raka dojke kod žena s opterećenom anamnezom, a donacija je uvelike pomogla nastavku bazičnih istraživanja iz područja tumora koji bi mogli pomoći razvitku i optimizaciji novih pristupa u njihovom liječenju.

Organizatori ove hvalevrijedne akcije: agencija MPG, Veleposlanstvo Kanade, Hrvatska liga protiv raka, Zagrebački holding, hotel The Regent Esplanade i agencija Media Val pozivaju sve zainteresirane građane na sudjelovanje u raznim aktivnostima − trčanju, vožnji bicikla, rolanju ili hodanju. Također, novčani prilog od 3, odnosno 4 kune (+PDV) uskoro će biti moguće donirati telefonskim pozivom na Metronetov humanitarni broj 060 800 400 i na taj način pridonijeti međunarodnom „Maratonu nade“ za borbu protiv raka.

12. humanitarna akcija Terry Fox Run

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.