Prijeđite na glavni sadržaj

4. Europski tjedan prevencije raka vrata maternice

22.1.2010.
4. Europski tjedan prevencije raka vrata maternice

U Hrvatskoj se četvrtu godinu za redom obilježava Europski tjedan prevencije raka vrata maternice u organizaciji Europske udruge protiv raka vrata maternice (ECCA), čiji je član i Institut Ruđer Bošković. Cilj ove akcije, koja se održava u razdoblju od 24. do 30. siječnja 2010. godine, je podizanje svijesti javnosti o raku vrata maternice i načinima njegove prevencije.

Središnji događaj bit će sastanak na vrhu u Europskom Parlamentu koji će se održati 26. i 27. siječnja u Bruxellesu. U Hrvatskoj se planira niz događanja među kojima se ističe edukativna tribina za javnost u Zavodu za javno zdravstvo 'Dr. Andrija Štampar' (25.1., 18h), stručna tribina za farmaceute u Hrvatskom farmaceutskom društvu (28.1., 18h) i svečano obilježavanje tjedna prevencije raka vrata maternice u Hrvatskom saboru (28.1., 13:30h).

Letak

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.