Prijeđite na glavni sadržaj

Branka Medved Rogina dobitnica godišnje nagrade HATZ-a

30.3.2009.

Na nedavno održanoj 24. godišnjoj skupštini Akademije tehničkih znanosti Hrvatske na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu proglašeni su dobitnici nagrada HATZ-a za 2008. godinu.

Godišnju nagradu 'Rikard Podhorsky' za 2008. godinu dobilo je četvero znanstvenika među kojima je i prof. dr. sc. Branka Medved Rogina, voditeljica Laboratorija za stohastičke signale i procese iz Zavoda za elektroniku. Dr. Rogina nagradu je primila za istaknuti znanstveni doprinos u području razvoja i primjene visokorazlučivih metoda mjerenja vremenskih razmaka, te ispitivanja značajki mikro i optoelektroničkih sklopovlja s naglaskom na primjene novih elektroničkih tehnologija u Republici Hrvatskoj i šire.

Godišnja nagrada 'Rikard Podhorsky' dodjeljuje se članu Akademije istaknutom znanstveniku za osobito vrijedno znanstveno ili stručno dostignuće koje ima primjenu i koje je unaprijedilo suradnju s gospodarstvom ili je pružilo istaknuti doprinos unapređenju rada Akademije i njezinoj afirmaciji u svijetu, ostvaren tijekom proteklih pet godina.

Branka Medved Rogina dobitnica godišnje nagrade HATZ-a

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.