Prijeđite na glavni sadržaj

Delegacija IRB-a u posjeti Istraživačkom Laboratoriju u Zürichu

16.7.2010.

U organizaciji glavnog direktora tvrtke IBM d.o.o. Hrvatska, gospodina Kreše Perice i gospodina Damira Zeca, voditelja prodaje usluga, delegacija Instituta Ruđer Bošković, u sastavu ravnateljice dr. sc. Danice Ramljak i dr. sc. Marina Roje, pomoćnika za financije i gospodarstvo otputovala je u jednodnevni posjet IBM-ovom Istraživačkom Laboratoriju u Zürich. Delegaciju će primiti dr. sc. Paul Seidler, voditelj Odjela znanosti i tehnologije. Za vrijeme posjeta predviđen je obilazak cleanroom-a i niz sastanaka na temu buduće suradnje i mogućnosti izgradnje jednog takvog centra u Hrvatskoj.

Posjet Istraživačkom Laboratoriju označava nastavak suradnje s IBM-om koja je započela zajedničkim sastankom krajem travnja ove godine na kojem su razmatrane mogućnosti međusobne suradnje u području znanosti, obrazovanja i tehnologije, s posebnim naglaskom na mogući partnerski odnos IRB-a i IBM-a u osnivanju regionalnog istraživačkog centra za biotehnologiju i nanotehnologiju, po uzoru na IBM-ov centar u Zürichu.

Delegacija IRB-a u posjeti Istraživačkom Laboratoriju u Zürichu

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.