Prijeđite na glavni sadržaj

Dodijeljene Vidi e-novation nagrade

19.12.2009.
Dodijeljene Vidi e-novation nagrade

U sklopu tradicionalne dodjele nagrada Vidi Awards već drugu godinu zaredom dodijeljene su i nagrade za inovacije u visokim tehnologijama Vidi e-novation nagrade. Nagrada je dodijeljena u tri kategorije: fizičke osobe, tvrtke i akademske institucije. Među fizičkim osobama pobjednica je Ivana Maršić sa inovacijom Myro namjenjenoj internet trgovinama. Nagrada za tvrtke otišla je u ruke KING ICT-a za projekt Geanium, a među akademskim institucijama pobijedio je FER s projektom Cadial namjenjenom pretraživanju pravnih propisa, koji je dobio i premijerkinu nagradu.

Tijekom protekle dvije godine, Vidi e-novation natječaj promovirao je kroz nagrade i priznanja više od 50 visokoinovativnih ICT proizvoda i usluga razvijenih u Hrvatskoj, a inovativnih u globalnim okvirima. Ovaj najznačajniji hrvatski nacionalni visokotehnološki natječaj osnovali su 2006. godine informatička izdavačka kuća Vidi i Institut Ruđer Bošković iz Zagreba, a već danas je ova nagrada prepoznata i izvan granica naše regije te se u Hrvatskoj smatra najznačajnijim inovativnim ICT natječajem.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.