Prijeđite na glavni sadržaj

Dr. Mira Ristić održala pozvano predavanje na međunarodnoj konferenciji o naprednim kompleksnim anorganskim nanomaterijalima

26.7.2018.
Dr. Mira Ristić održala pozvano predavanje na međunarodnoj konferenciji o naprednim kompleksnim anorganskim nanomaterijalima

Na međunarodnoj konferenciji o naprednim kompleksnim anorganskim nanomaterijalim (Advanced Complex Inorganic Nanomaterials, ACIN 2018, Namur, Belgija, 16-20. 07. 2018) Ruđerovka dr. sc. Mira Ristić održala je pozvano predavanje pod nazivom „Application of Electrospinning in the synthesis of selected metal oxide nanomaterials“, a u radu konferencije sudjelovao je i akademik Svetozar Musić.

ACIN 2018 je predstavio najnovija dostignuća u sintezi, karakterizaciji i različitim primjenama (kataliza, baterije, senzori, elektrodni materijali, zaštita okoliša, medicina, itd.) naprednih anorganskih i metal-organskih nanomaterijala te je okupio vodeće znanstvenike i istraživačke grupe iz Europe, Japana, Kine i drugih zemalja svijeta.

Od događanja u sklopu konferencije posebno se istaknulo i plenarno predavanje Nobelovca Jean-Marie  Lehna, koji je i član Znanstvenog savjeta Instituta Ruđer Bošković te počasni urednik časopisa Croatica Chemica Acta.   

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.