Prijeđite na glavni sadržaj

Dr. sc. Saveta Miljanić izabrana u Upravni odbor EURADOS-a

17.2.2011.

Znanstvenica Instituta Ruđer Bošković dr. sc. Saveta Miljanić iz Laboratorija za radijacijsku kemiju i dozimetriju izabrana je u Upravni odbor EURADOS-a na nedavno održanoj redovnoj godišnjoj skupštini u Pragu.

The European Radiation Dosimetry Group (EURADOS) je udruga čiji je cilj unaprijediti znanstveno razumijevanje i tehnički razvitak dozimetrije ionizirajućeg zračenja u područjima zaštite od zračenja, radiobiologije, radijacijske terapije i medicinske dijagnostike stimulirajući suradnju između europskih laboratorija. Osnovana je 1981. godine, a danas je čine 54 ustanove iz 24 zemlje kao redovni članovi i više od 200 pojedinaca kao pridruženi članovi.

Znanstvenici IRB-a aktivni su članovi nekoliko radnih grupa EURADOS-a, a izbor Dr. Miljanić veliko je priznanje ne samo njoj nego i Laboratoriju za radijacijsku kemiju i dozimetriju i Institutu Ruđer Bošković.

Dr. sc. Saveta Miljanić izabrana u Upravni odbor EURADOS-a

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.