Prijeđite na glavni sadržaj

Inovacijom i tehnologijom do konkurentnog gospodarstva

22.10.2009.
Inovacijom i tehnologijom do konkurentnog gospodarstva

Drugo savjetovanje Inovacijska kultura i tehnologijski razvoj koje organizira Hrvatsko društvo za sustave – CROSS, u suradnji s Poslovno-inovacijskim centrom Hrvatske – BICRO d.o.o. i Hrvatskom akreditacijskom agencijom, danas je započelo s radom.

Na savjetovanju će sudjelovati ravnateljica Instituta Ruđer Bošković dr. sc. Danica Ramljak i dr. sc. Hrvoje Zorc, predstojnik Zavoda za laserska i atomska istraživanja i razvoj te savjetnik ravnateljice za tehnologiju i inovacije. Tijekom dvodnevnog savjetovanja visoki predstavnici akademske i znanstvene zajednice te industrije raspravljat će o ključnoj ulozi inovacija i tehnologijskog razvoja u rješavanju izazove hrvatske gospodarske krize.

Osnovno polazište savjetovanja je poticanje suradnje sveučilišta, znanstvenih institucija i industrije. Održavanjem ovakvih vrsta savjetovanja organizatori žele omogućiti sudionicima razmjenu znanja i iskustava te ih potaknuti da svoje ideje pretvore u stvarnost.

Kontaktirajte nas

Ova stranica koristi kolačiće. Neki od tih kolačića nužni su za ispravno funkcioniranje stranice, dok se drugi koriste za praćenje korištenja stranice radi poboljšanja korisničkog iskustva. Za više informacija pogledajte naše uvjete korištenja.

Prilagodi postavke
  • Kolačići koji su nužni za ispravno funkcioniranje stranice. Moguće ih je onemogućiti u postavkama preglednika.